Плащане и доставка /само за гр. София/

Плащане по банков път


При плащане по банков път с лева, потребителя депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на "Артбъгс" ООД в Първа Инвестиционна Банка и едва след като депозита бъде потвърден, се доставя поръчаната стока. Всички такси и комисионниа са за сметка на клиента. 
Данни за банков превод:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG47FINV91501016019378
BIC: FINVBGSF
Условия за доставка

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от потребителя начин, според посочените срокове и уговерните часове за доставка на територията на гр. София. Доставката се осъществява чрез личен шофьор от страна на "Артбъгс" ООД. 
Поръчаните стоки ще бъдат доставени на посочения от потребителя адрес за доставка единствено на територията на гр. София.
Общата стойност на доставката включва цените на стоките и разходите за транспорта. Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок. Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.
Политика за защита на клиентски данни

Съобразно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Артбъгс“ ООД при ползването на електрония магазин.
Приемайки настоящите условия, потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Артбъгс“ ООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на „Артбъгс“ ООД.
„Артбъгс“ ООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Личната информация, която потребителят предоставя на „Артбъгс“ ООД с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на gobio.bg, след като извърши процеса на регистрация.
В случай на загубване (забравяне) на паролата и искане от страна на потребителя- „Артбъгс“ ООД се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес, посочен от потребителя.
„Артбъгс“ ООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.
Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. „Артбъгс“ ООД използва изпратената от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя.
Сайтът използва "бисквитки" за ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчката.